Skok na glavno vsebino

Strokovni dogodek

Priprava in uporaba e-kvizov, e-ugank in interaktivnih delovnih listov

Priprava in uporaba e-kvizov, e-ugank in interaktivnih delovnih listov


24 mar

Priprava in uporaba e-kvizov, e-ugank in interaktivnih delovnih listov

Vsebina: IKT orodja za izdelavo vprašalnikov in kvizov, iskanje in uporaba gradiv s CC licencami, orodja za igrifikacijo učenja – “tekmovalni” kvizi, interaktivni delovni listi, izmenjava izkušenj in primerov dobre rabe. Predstavitev orodij, napotkov, primerov dobrih praks za pripravo interaktivnih elementov (kvizov in ugank), ki jih lahko uporabljamo za popestritev izvajanja (e-)izobraževanj ter tudi v drugih e-okoljih, kot so družbena omrežja, spletne učilnice ali samostojno.

Udeleženci: zaposleni, ki želijo pri svojem delu uporabljati zgornje elemente ali jih že uporabljajo, pa želijo to uporabo nadgraditi

Izvaja: Simon Dražič, pomočnik ravnatelja, poučuje matematiko in je organizator informacijskih dejavnosti na OŠ Šmarje pri Kopru. Več kot 20 let sodeluje z različnimi ustanovami s področja izobraževanja odraslih, izobraževanja izobraževalcev, univerzami, podjetji ipd.

Trajanje: 1 dan, 4 ure

Kotizacija: 60 €

Prijavnica

Datum in lokacija:

24. marec od 9.00 do 13.00, Knjižnica Otona Župančiča, računalniška učilnica, 1. nadstropje, ALI virtualna izvedba

 

Vabljeni, da obiščete spletno stran Učnega centra Mestna knjižnice Ljubljana https://www.mklj.si/izobrazevanja/ucni-center in k udeležbi na izobraževanjih povabite tudi zaposlene v svojih knjižnicah.