Skok na glavno vsebino

Strokovni dogodek

Organizacija velikega dogodka v knjižnici (PRESTAVLJENO – FEBRUAR 2022)

Organizacija velikega dogodka v knjižnici (PRESTAVLJENO – FEBRUAR 2022)


19 okt

Organizacija velikega dogodka v knjižnici (PRESTAVLJENO – FEBRUAR 2022)

Izobraževanje je prestavljeno zaradi organizacijskih razlogov. Predvidoma bo izveden v februarju 2022.

Vsebina: Organizacija velikega dogodka je proces, ki traja mesece in v katerega je vključeno več zaposlenih z različnimi znanji in sposobnostmi ter več zunanjih izvajalcev. Zahteva interes in angažma zaposlenih, večje finančne vire, poudarjeno sodelovanje z lokalnim okoljem. Velik dogodek nam daje tudi možnost oglaševanja knjižnice, veča prepoznavnost knjižnice v fizičnem in virtualnem okolju, za kar je potrebno pripraviti zanimiv koncept in enotno grafično podobo. Tak dogodek se dejansko zaključi šele tedne po sami izvedbi. Korake in faze bomo spoznali na primeru prireditve za mladino Noč v knjižnici. Svoje izkušnje bodo predstavile organizatorke dogodka, kolegice iz Knjižnice Bežigrad, MKL.

Udeleženci: zaposleni v knjižnicah, ki organizirajo prireditve

Izvajajo:
Lavra Tinta, vodja Oddelka za otroke in mladino Knjižnice Bežigrad, Mestna knjižnica Ljubljana, Andreja Rupnik Miško, organizatorka kulturnih programov Knjižnice Bežigrad, Mestna knjižnica Ljubljana, Monika Jeglič, knjižničarka, Mestna knjižnica Ljubljana, in Nataša Grubar Praček, vodja območne enote Knjižnica Bežigrad, Mestna knjižnica Ljubljana

Trajanje: 1 dan, 4 ure

Kotizacija: 60 €

Prijavnica

Datum in lokacija:

februar 2022 od 9.00 do 13.00, Knjižnica Bežigrad, dvorana, klet

 

Vabljeni, da obiščete spletno stran Učnega centra Mestna knjižnice Ljubljana https://www.mklj.si/izobrazevanja/ucni-center in k udeležbi na izobraževanjih povabite tudi zaposlene v svojih knjižnicah.